HBS

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 311

EP U23 Brno: Hrvatska izborila četvrtfinale

Hrvatska se nakon dva dana i dvije pobjede uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva U23.

U ponedjeljak su naši reprezentativci pobijedili ekipu Rusije. Neugodan ruski bacač radio je probleme hrvatskom napadu. Prvi bod naša ekipa uspjela je postići u četvrtoj izmjeni kada je Fran Stančić Vidrač udario triple, a Kruno Gojković ga RBI-om šalje na kućnu bazu. Drugi bod smo osvojili u sedmoj izmjeni kada Antonio Horvatić dolazi na prvu bazu na single, te ga Hrvoje Jerbić udarcem za dvije baze šalje na kućnu bazu.
Od naših reprezentativaca samo se još Andrija Tomić upisao na listu udarača.
Antonio Horvatić odbacao je kompletnu utakmicu nanizavši 10 SO-a; dozvolio je tri udarca, te prošetao 5 igrača. Jedini bod ruski napad napravio je u devetoj izmjeni pomoću dvije greške naše obrane.
Hrvatska je na kraju pobijedila 2:1

U jučerašnjoj utakmici naši reprezentativci nisu imali težak posao protiv mlade reprezentacije Bjelorusije. Napad je proradio, te smo nanizali 15 udaraca. Istaknuli su se Andrija Tomić i Kruno Gojković sa po 4 udaraca.
Matei Potočki odbacao je kompletnu utakmicu; dozvolio je 4 zaslužena boda, prošetao je četiri, te pogodio (HBP) tri igrača protivničke momčadi. U sedam izmjena, nanizao je 9 SO-a.
Hrvatska je u pobijedila 18:7 u sedmoj izmjeni.

Nakon dva odigrana dana, hrvatska reprezentacija popela se na četvrto mjesto po udaranju s AVG .322. Trenutno se na tablici najboljih udarača prvenstva na prvom mjestu nalazi naš reprezentativac Karlo Kos s AVG 1.000.
Obrana, na drugoj strani, malo zaostaje, te su naši reprezentativci napravili čak 8 grešaka u dvije utakmice.
Antonio Horvatić drži visoko drugo mjesto na listi najboljih bacača.

Danas naša reprezentacija igra protiv reprezentacije Nizozemske za prvo mjesto u grupi. Utakmica se ponovo igra na terenu Hroši u 16 sati.
Play-by-play možete pratiti na: http://www.baseballstats.eu/2017/brno/live/HRO/xlive.htm

back to top

Register

User Registration
or Cancel